Google ADS

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών τεχνών ΔΙΑΛΛΟΣ

Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών τεχνών ΔΙΑΛΛΟΣ

 

Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών τεχνών ΔΙΑΛΛΟΣ

 

1

 

O αθλητικός Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών ΔΙΑΛΛΟΣ είναι ένας σύλλογος με παραδοσιακές αρχές, που διδάσκει το Ιαπωνικό σύστημα SHITO RYU KARΑTE DO που ιδρυτής του συστήματος είναι ο Sensei Kenwa Mabuni.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει τα αθλητικά ιδεώδη μέσα από την τέχνη του Shito Ryu Karate do συμβάλλοντας στην δημιουργία ακέραιων σωματικά, πνευματικά και ψυχικά ανθρώπων. Ο σύλλογος διδάσκει καράτε αποκλειστικά σε παιδιά ηλικίας 3 έως 15 ετών υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου εκπαιδευτή Καράτε με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τα παιδιά.  Στόχος του συλλόγου είναι να προετοιμάσει την νέα γενιά αθλητών στοχεύοντας να είναι οι αυριανοί ενήλικες  που θα πλαισιώσουν την ομάδα ενηλίκων του Α.Σ. ΔΙΑΛΛΟΣ, έχοντας πάρει όλες τις απαραίτητες βάσεις που αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να κατέχει κάθε αθλητής του καράτε προχωρημένου επιπέδου.

Ο Α.Σ ΔΙΑΛΛΟΣ έχει επίσης σκοπό να διαμορφώσει μέσα από το Ιαπωνικό σύστημα Shito ryu Karate do  προσωπικότητες ανεξάρτητες και ολοκληρωμένες, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες της καθημερινής ζωής, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Το Shito ryu karate do είναι μια τεχνοτροπία η οποία διδάσκει στους μαθητές την πειθαρχία, τον σεβασμό, την αυτοεκτίμηση, την ομαδικότητα, την αυτοάμυνα και τον αυτοέλεγχο. Είναι το σύστημα με τα περισσότερα Kata (Kata είναι μία σειρά προδιαγεγραμμένων τεχνικών που εκτελούνται με προκαθορισμένο τρόπο). Το Shito ryu karate do είναι ένα από τα τέσσερα αναγνωρισμένα στυλ της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Καράτε.

Ο Α.Σ. ‘’ΔΙΑΛΛΟΣ’’ είναι αναγνωρισμένος απο την Ελληνική ομοσπονδία Καράτε (Ε.Λ.Ο.Κ.)

Οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών ‘ΔΙΑΛΛΟΣ’ είναι κατάλληλα διαμορφωμένες  έτσι ώστε να παρέχει στους μαθητές την καλύτερη δυνατή εκμάθηση.

Ο Α.Σ. ‘’ΔΙΑΛΛΟΣ’’  εδρεύει στην Νέα Σμύρνη, επί της οδού Ευξείνου Πόντου 130.

 

Ο εκπαιδευτής του συλλόγου

Τριαντάφυλλος Βασίλης

 

 

Τριαντάφυλλος Βασίλης

 

 • Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (Ε.Λ.Ο.Κ με αριθμό μητρώου 8.843), ημερομηνία εγγραφής 2/11/1998.
 • Κάτοχος διπλώματος (ISSO) International Shito ryu organization με βαθμό 3ου
 • Κάτοχος διπλώματος του Ιαπωνικού Καράτε Shito kai με βαθμό 2ου DAN
 • Κάτοχος διπλώματος της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε (WKF) World Karate Federation ως πιστοποιημένος προπονητής καράτε της παγκόσμιας ομοσπονδίας, με αριθμό διπλώματος (Certificate Number 1.000/ACRC).
 • Κατάρτιση στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση ατόμων με Αναπηρία και με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.
 • Το 2014 παρακολούθησε το σχολείο προπονητών καράτε της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (το παρόν πτυχίο προπονητού του καράτε  της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παρέχει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και κατοχυρώνει παρέχοντας τα εχέγγυα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την ορθή  και νομότυπη  διδασκαλία).
 • Κάτοχος διπλώματος αυτοάμυνας ISDO (International self defence organization).
 • Πολυάριθμες συμμετοχές και διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνια πρωταθλήματα όσο και σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

 

Η ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε το 1986 με το σύστημα (tae kwon do) και από το 1994 μέχρι και σήμερα ασχολείται με την τεχνοτροπία  του καράτε και συγκεκριμένα με το σύστημα Shito ryu karate do. Το 1999 ξεκίνησε να διδάσκει καράτε σε άτομα κάθε ηλικίας. Το 2004 εξειδικεύτηκε  προπονητικά σε παιδιά 2,5 έως 16 ετών. Από το 2004 μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια με θέμα το παιδί όπως:

 • Παιδική ψυχολογία.
 • Παιδί και διατροφή.
 • Χαρισματικά παιδιά και η αντιμετώπισή τους.
 • Σεμινάρια ειδικής αγωγής.
 • Πρώιμες δεξιότητες παιδιών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.
 • Σεμινάριο ψυχοκινητικής αγωγής.
 • Σεμινάρια πρώτων βοηθειών κ.α.

 

Tο έτος 2012 εκπλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής του, να διδάξει καράτε και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, κάνοντας τις απαραίτητες σπουδές μέσω του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην ειδική αγωγή. Εκπλήρωσε την πρακτική του εξάσκηση στο 10ο ειδικό σχολείο Μαρασλείου στο Κολωνάκι σε παιδιά με αυτισμό, νοητική υστέρηση καθώς και σε παιδιά με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής με ή χωρίς Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ). Από το 2012 μέχρι και σήμερα παράλληλα με τον Αθλητικό σύλλογο διδάσκει καράτε σε 11 ιδιωτικά σχολεία στην Αττική.
Ευξείνου Πόντου 130
Πολεμικές τέχνες Νέα Σμύρνη 17123
Πολεμικές τέχνες Αττική

Τηλέφωνο: 2110125206

Κινητό
Κινητό: 6946597272

Άλλες Κατηγορίες:
 Ιαπωνικές Πολεμικές Τέχνες-Σχολές και Αθλητικοί σύλλογοι » Παραδοσιακά Συστήματα Καράτε Αθλητικοί σύλλογοι & σχολές » Shito Ryu Σχολές Shitoryu & Αθλητικοί σύλλογοι » Shito ryu Shitokai Σχολές Shito Ryu Shitokai και Αθλητικοί σύλλογοιΑθλητικός Σύλλογος Μαχητικών τεχνών ΔΙΑΛΛΟΣ

Εγγραφή

Έχετε σχολή ή επιχείρηση
με αντικείμενο τις
πολεμικές τέχνες και
θέλετε να προβάλλεστε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
στους επισκέπτες του
Πανελλαδικού Καταλόγου
Πολεμικών τεχνών;

Κάντε κλίκ

register button

και συμπληρώστε
την φόρμα εγγραφής

Facebook

Δημοφιλής καταχωρήσεις

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Είσοδος Μέλους